Optimizare WordPress dincolo de pluginuri

Dacă deții un site WordPress atunci probabilitatea este că folosești deja pluginuri de cache care să îți îmbunătățească viteza. Dar chiar și cele mai bune pluginuri de cache nu te vor putea ajuta când înregistrezi trafic intens. Conținutul site-ului de dimensiuni mari (imagini, widget-uri, videoclipuri) îți poate destabiliza ... Continuare »

6th Apr 2018
Monitorizare la tine acasă

Începând de săptămâna aceasta, toate pachetele de găzduire xServer4You vin cu instrument de monitorizare performanță inclus. Cel mai îndrăzneț furnizor de hosting din România îți aduce acum în premieră în țară Hosting cu Performance Dashboard. Setările și funcționalitățile incluse în site-ul tău pot contura o ... Continuare »

6th Apr 2018
Ce înseamnă acces SSH?

SSH este cel mai răspândit protocol folosit de proprietarii de site-uri și administratorii de sistem pentru a se conecta remote la servere Linux. Accesul SSH – acronim pentru Secure Shell – implică folosirea unui client de unde se realizează conectarea securizată la server. După conectare, utilizatorul tastează comenzile sale în ... Continuare »

14th Mar 2018
Atac agresiv și de amploare în dimineața aceasta asupra site-urilor WordPress

xServer4you.ro a venit cu un plan impotriva attakurile astea stupide trimite de toti haxori care nau ce face acasa . În această dimineață site-urile WordPress din toată lumea au înregistrat unul dintre cele mai agresive și de amploare atacuri de tip ”brute-force” din ultimă perioadă, raportează dezvoltatorul plugin-ului de ... Continuare »

14th Mar 2018
Noua politică de înregistrare și mentenanță pentru domenii punct RO

Conform deciziei ROTLD din 14.07.2017, începând cu 1 Martie 2018, domeniile .ro își schimbă regimul de funcționare, supunându-se unui nou sistem de tarifare cu reînnoire anuală. Altfel spus, domeniile .ro nu vor mai putea fi achiziționate pe perioade nedeterminate, fiind supuse unei taxări anuale de mentenanță și administrare, ... Continuare »

14th Mar 2018
90% dintre domeniile web sunt atacate în încercări de fraudă

Un studiu realizat de companiile de securitate informațională Agari și și Farshight Security a descoperit că 90% din domeniile online care aparțin brandurilor sunt suspectibile la fraudă. Mai alarmant chiar, 99% dintre domeniile mărcilor nu folosesc protocoale de autentificare sigure, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru ... Continuare »

26th Feb 2018