TOATE SISTEMELE OPERATIONALE
ACTUALIZATE ACUM CATEVA SECUNDE

STATUS INFRASTRUCTURA XSERVER4YOU

Mai jos este o prezentare generală în timp real a serverelor noastre, unde puteți verifica dacă există probleme cunoscute.


Protectia Anti-DDoS functioneaza anycast – IP-urile sunt anuntate in toate centrele de filtrare si atacul este mitigat in centrul cel mai apropiat de sursa acestuia; Protectia functioneaza pentru orice tip cunoscut de atac DDoS, indiferent de network layer. Sansele de a fi vizate de un atac DDoS sunt mari si incercarile sunt numeroase. Un atac DDoS doreste sa faca un server, serviciu sau o infrastructura indisponibila prin suprasolicitarea latimii de banda a serverului sau prin suprasolicitarea resurselor sale pana la punctul de epuizare. In timpul unui atac DDoS, o multitudine de solicitari sunt trimise simultan din mai multe puncte de pe internet. Intensitatea acestui "incendiu" (Crossfire) face ca serviciul sa fie instabil sau, chiar mai rau, indisponibil.

FARA PROTECTIE ANTI-DDOS
Fara protectia DDoS, un atac poate sa rastoarne retelele si sa va aduca serverul offline, prin inundarea retelei cu trafic rau intentionat, fara a lasa loc pentru trafic legitim.
CU PROTECTIE ANTI-DDOS
Protectia noastra DDoS este special conceputa pentru mitigarea atacurilor; va filtra tot traficul suspect si va verifica orice activitate rau intentionata inainte de a va redirectiona catre server.Protectia este activata atat pe HTTP si HTTPS protectie Layer3,Layer4,Layer7 bypass.
5
Incidente Active
0
Mentenanta Servere
10
Zile de la ultimul incident
SERVER WEBHOST STATUS -> webhost.xserver4you.ro Operational
SERVER WEBHOST FTP STATUS -> ftp.xserver4you.ro ? Operational
SERVER VPS -> server.xserver4you.ro Operational
SERVER DEDICAT RADIO HOSTING -> server.asculta4you.ro ? Operational
SERVER E-MAIL -> email.xserver4you.ro ? Operational
SERVER WHM -> whm.xserver4you.ro ? Operational
SERVER WHMCPANEL CLIENTII -> cpanel.xserver4you.ro ? Operational

De ce xServer4You?

Aici, la xServer4You, înțelegem că ai nevoie de un mediu de găzduire WordPress stabil, sigur și optimizat pentru construirea de site-uri moderne.

gazduire wordpress

Optimizat pentru WordPress

Funcţionalităţile noastre generoase te vor ajuta să îţi gestionezi site-ul fără efort.

Ne rafinăm constant platforma pentru a-ţi garanta uptime 99.99%. De la servere la echipa de suport şi prin plugin-urile cache preinstalate, ne asigurăm că totul este perfect pentru cea mai bună experienţă de găzduire WordPress.

securitate wordpress

Securitate îmbunătățită

Securitatea nu mai este un aspect de neglijat pentru nimeni.

Nicio intruziune neautorizată nu trece neobservată, nicio vulnerabilitate nu are timp să fie exploatată. Luăm proactiv măsuri pentru a şti că te simţi în siguranţă, la fel şi site-ul tău WordPress.

Printre solutiile de protectie putem enumera: LiteSpeed, CloudFlare, BitNija, Imunify360

litespeed wordpress

Viteza

Dacă găzduirea ta WordPress nu este rapidă, nu este relevantă. Ştim că până şi milisecundele contează.

Pentru a te ajuta să îţi întreci competitorii, folosim WebServer LiteSpeed - probabil cel mai rapid server web din lume, special rafinat pentru WordPress. LiteSpeed vine, de asemenea, şi cu LS Cache Plugin, care optimizează performanţa de top a site-ului tău WordPress.

developement wordpress

Conceput pentru dezvoltatori

Găzduirea noastră WordPress oferă web developer-ilor experienţe de website management impecabile.

Ai intrebari sau nelamuri legate de servicii?